Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Flapsel en Melissa

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: de konijnen Flapsel en Melissa.

Flapsel.

Flapsel is hier binnengekomen met toch wel een bijzonder verhaal. De redder kwam haar brengen in een doos op de fiets en vertelde dat Fapsel door de slang niet werd gezien als lekkernij en haar daarom de kans wilde geven op een beter leven. Flapsel is niet heel erg gewend aan mensenhanden en daarom ook niet enthousiast over aaien en oppakken. Met een beetje vertrouwen zal dit misschien kunnen veranderen want ze is redelijk te benaderen. Met haar bijzondere verhaal en pretoogjes is ze zeker om verliefd op te worden. We plaatsen konijnen niet alleen, Flapsel is het beste te plaatsen bij een rammelaar.

Melissa is een dame van middelbare leeftijd. Ze heeft een flinke reis achter de rug en komt uit omgeving Leiden. Melissa is mensenhanden gewend en erg nieuwsgierig, ze is er niet altijd van gediend dat er een hand op haar afkomt voor aandacht maar zo af en toe is ze er toch wel van aan het genieten. Vooral als je de tijd voor haar neemt en het vertrouwen toeneemt dat je alleen even komt knuffelen. Ze vindt konijnenspeelgoed en andere uitdagende spelletjes erg leuk, voor eten doet ze alles! Nieuwsgierigheid wint het van angstige momenten, ze moet toch echt weten wat er overal gebeurt! Met een beetje gewenning en vertrouwen zal ze vast verder ontdooien. Melissa is op zoek naar haar ware man en wordt dan ook niet alleen geplaatst.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

Melissa.

|Doorsturen

BuienradarAgenda