Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Smeagol

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week is dat Smeagol.

Smeagol is een leuke staffordreu, die helaas al ruim een jaar bij ons in het pension gezeten heeft. Door omstandigheden moest nu toch afstand gedaan van hem gedaan worden, vandaar dat hij nu via ons een goed nieuw plekje zoekt. Smeagol verdient dat na al die tijd in ieder geval zeker!

In de opvang heeft Smeagol zich laten zien als een lieve, vrolijke hond. Hij vond het altijd heerlijk om lekker een eind te lopen, en loopt dan ook keurig aan de lijn mee. Hij is nog redelijk speels en heel aanhankelijk. Jammer genoeg heeft Smeagol wat artrose, waardoor hij op dit moment niet meer zover wil en kan lopen. Als hij in zijn nieuwe huis wat meer rust krijgt en een aantal keer per dag gedoseerd wordt uitgelaten zal dat gelukkig weer veel beter gaan. Hij zit op dit moment aan de pijnstillers en dit helpt goed.
Hoe oud hij precies is weten we niet, maar waarschijnlijk is hij van middelbare leeftijd.

Of Smeagol overweg kan met andere huisdieren weten we niet zeker, maar tijdens het uitlaten negeert hij andere honden. Met oudere kinderen zal hij heel geschikt zijn, hoe hij met jongere kinderen is weten we helaas ook niet.

Wij zoeken voor Smeagol een plekje waar hij veel aandacht krijgt, regelmatig wat kortere stukken uitgelaten kan worden en waar het geen probleem is dat hij pijnstillers nodig heeft. Smeagol zal als dank dan erg trouw en dankbaar zijn!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen