Nieuws

Piet Paulusma en Marco Poldervaart in jury SKF Masterchef

HARLINGEN – Aanstaande maandag (27 juli) begint de tweede Zotte Zomerweek. In Kindcentrum Grettingalaan is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar heel veel te beleven. Zo bereiden de kinderen onder begeleiding van een ervaren kok de lekkerste dingen.

Tijdens de finale van deze SKF Masterchef op donderdag 30 juli wordt vervolgens het meest smakelijke menu gekozen. De jury bestaat uit weerman Piet Paulusma, topchef Marco Poldervaart van restaurant ’t Havenmantsje en wethouder Paul Schoute.

Het voorproefje belooft veel, want er staan onder meer lasagne van krab en kreeft en kaneelijs met citroenschuim op het menu. Aan het eind van deze week kunnen de ouders in het restaurant komen eten om de gerechten te proeven.

In deze week kunnen de kinderen ook kiezen voor de Zotte Zomerspelen: vier dagen lang sport en spel. Op het programma staan onder meer een zeskamp, een teamdag, een atletiekdag en Smeerkezendag.

In de derde week gaan de kinderen op avontuur. Onder leiding van de bevlogen natuurgids Bert Natuur ontdekken de kinderen de geheimen van de natuur dicht bij huis. Samen met beeldend kunstenaar Karin van Berne maken de kinderen verschillende bijzondere natuurlijke creaties.

Er zijn nog plaatsen vrij. Deelname kost 25 euro p.p. Aanmelden kan via shop.kinderopvangfriesland.nl. Meer informatie via Jolanda Rijken 06-23118600 (tijdens kantooruren) en top@kinderopvangfriesland.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda