Nieuws

Partnerbijeenkomst Stichting Sportakkoord Harlingen

De Stichting Sportakkoord Harlingen houdt op dinsdag 30 november de eerste brede partnerbijeenkomst voor lokale sportaanbieders, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven in de gemeente Harlingen. De bijeenkomst wordt gehouden in het Entrepotgebouw aan de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. Aanvang 19.30 uur.

Doel van deze grote bijeenkomst is om alle organisaties bij te praten over de missie van de Stichting Sportakkoord Harlingen om iedere Harlinger van 0 tot 100 in beweging te krijgen. Tijdens de bijeenkomst zal de strategie om dat te bereiken worden toegelicht en krijgen partijen informatie over hoe zij in aanmerking kunnen voor een financiële bijdrage voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan het laten slagen van deze missie.

Tevens zal Joël de Jong, paralympiër en ambassadeur Inclusief Sporten en Bewegen van de Stichting Sportakkoord Harlingen, de aanwezigen meenemen in zijn droom op weg naar de Paralympische Spelen in Parijs. Verder is Olaf Hermus van Supermarkt Jumbo Olaf Hermus in Harlingen als gastspreker aanwezig. Hij zal vertellen welke rol zijn bedrijf speelt als partner van de Stichting Sportakkoord Harlingen als het gaat om gezonde voeding en levensstijl die past bij een positieve sportcultuur. Belangstellenden kunnen zich tot en met 23 november per mail aanmelden via jorine@sportfryslan.nl. Per vereniging of organisatie zijn in verband met de beperkte ruimte maximaal twee personen welkom. Tijdens de bijeenkomst zijn de op dat moment geldende coronamaatregelen van toepassing.

|Doorsturen

BuienradarAgenda