Nieuws

‘Pannenkoeken uit Syrië’ in Harlinger bieb

De grappige en vrolijke voorstelling ‘Pannenkoeken uit Syrië’ wordt zondag 10 maart opgevoerd in de Harlinger bibliotheek. Het is een voorstelling waarin kinderen de verschillen en overeenkomsten tussen mensen ontdekken. Na de voorstelling mogen ze nog even blijven, om pannenkoeken te eten!

De voorstelling is geschreven door Nour Mardini. Sinds 2016 is hij statushouder geworden in Nederland. In Syrië werkte Nour als acteur, regisseur en muzikant. Met zijn bedrijf Mardinitheater wil hij nu een nieuwe start maken in Nederland en met zijn passie voor acteren, wil hij kinderen een fijne en leerzame middag bezorgen. Het verhaal: Nour is nieuw in Nederland en komt bij juffrouw Jansen voor Nederlandse les. Samen maken ze veel plezier en ondertussen leert Nour nieuwe dingen over het leven en werken in Nederland. 

De gratis voorstelling begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 40 minuten. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Wil je erbij zijn? Geef je dan op via www.ontdekdebieb.nl of 088-1656123 of bestel je kaartjes aan de balie in de bieb.

|Doorsturen