Nieuws

Open dag Voedselbank De Helpende Hand

Voedselbank De Helpende Hand houdt vrijdag 25 oktober een open dag. Vanaf 10.00 tot 18.00 uur zijn belangstellenden welkom op de hoofdlocatie aan de Koningsweg in Harlingen. (Tekst gaat verder onder afbeelding.)

Voedselbank De Helpende Hand is ruim tien jaar werkzaam in Harlingen en Waadhoeke, en ondersteunt momenteel 225 gezinnen door eenmaal per twee weken een voedselpakket beschikbaar te stellen. Zelf is de voedselbank aangewezen op giften, zowel in natura als geld. Gelukkig komt er heel veel binnen. Maar dat is ook nodig. Zo doneren steeds meer supermarkten producten die zij uit de schappen halen, maar nog niet over datum zijn. En ook de supermarktacties laten elke keer weer een verrassend resultaat zien. Verder zijn er allerlei bedrijven, scholen, verenigingen en kerken  die de voedselbank ondersteunen. En intussen worden op verschillende plaatsen DE-zegels ingezameld, waar de voedselbank aan het einde van dit jaar koffie voor kan krijgen.

De voedselbank mag zich intussen verheugen op heel veel sympathie en support, maar merkt ook dat veel mensen nog wel eens wat meer informatie over het reilen en zeilen zouden willen hebben. De open dag biedt daarvoor een prima gelegenheid. De voedselbank ontvangt u op 25 oktober graag op haar locatie (voorheen ambulancepost) op Koningsweg 5/a, 8861 KN Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda