Nieuws

Open dag Dierenopvang de Wissel

Stichting Dierenopvang de Wissel houdt zaterdag 5 oktober een open dag. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen bij de Wissel.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

 

Er zijn rondleidingen door het asiel en iedereen kan z’n EHBO-vaardigheden oefenen bij de Dierenambulance.  Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Er wordt een hond-kind workshop georganiseerd, er is een springkussen, een speurtocht én een knutselclub.

Om 12.00 uur en om 14.00 uur wordt de hond-kind workshop georganiseerd. Tijdens deze workshop wordt spelenderwijs en met rollenspellen aandacht besteed aan een veilige omgang met een hond. Zo leren kinderen signalen herkennen in het gedrag van een hond. Wil de hond spelen, wil hij geaaid worden of wil hij juist met rust gelaten worden? Aanmelden voor de deze workshop kan op de website van de opvang.

Voor nieuwe donateurs van de Wissel is er een rad van fortuin met diverse prijzen. Uiteraard wachten er bij de Wissel ook nog steeds dieren op een nieuw baasje. De open dag is dus ook een uitgelezen mogelijkheid om met deze dieren kennis te maken.

Dierenopvang de Wissel zit op Kalverdijkje 76 in Leeuwarden. Meer informatie over de Wissel en de open op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda