Nieuws

Onmisbare gadgets tijdens een dagje Harlingen

Hoe goed ken jij Harlingen al? Tijd om het te testen tijdens een wandeling door de stad de komende zomermaanden. Kom je plekken tegen waar je eerder niet bent geweest? Wat weet je over de verschillende gebouwen in het centrum van Harlingen? Niet alleen hartstikke leuk, ook nog eens gezond. Tijdens een stadswandeling zijn er verschillende gadgets die je altijd mee zou moeten nemen. Denk aan je mobiele telefoon, om snel wat informatie over de verschillende bezienswaardigheden in Harlingen op te kunnen zoeken. Als je de telefoon toch meeneemt, combineer deze dan met een MagSafe kaarthouder. Deze kaarthouders bieden je het voordeel, dat je geen portemonnee meer mee hoeft te nemen. Je kunt zeker twee passen in de MagSafe kaarthouder bij je dragen. Houd er rekening mee, dat de MagSafe kaarthouder alleen geschikt is voor apparaten van Apple. 

 

Mooiste plekken in Harlingen op de foto zetten 

Zet de mooiste plekken in Harlingen tijdens een wandeling door de stad op de foto. Een leuke herinnering voor later! Daarbij kun je anderen op deze wijze een goed beeld geven van je woonomgeving. Bezienswaardigheden die je niet zou mogen missen tijdens een bezoek aan Harlingen zijn onder meer Het Hannemahuis, het uitzicht op de Waddenzee, de diverse monumenten in het centrum en de Harlinger Aardewerk en Tegelfabriek. Deze fabriek wordt door mensen van over de hele wereld bezocht. Creaties die er worden gemaakt vind je onder meer terug in de winkels aan de Voorstraat 84 en de Oude Trekweg 8-12. 

 

Zorg voor een stevig hoesje om je telefoon 

In Harlingen kan het behoorlijk hard waaien, daar de stad aan zee gelegen is. Op z’n tijd wordt de keermuur in Harlingen gesloten om de stad te beschermen tegen het opkomende water bij een harde wind. Voorkom dat je telefoon uit je hand waait tijdens het maken van een foto, door bijvoorbeeld voor een telefoonhoes met koord te kiezen. Met het koord hang je de telefoon om je nek. Een stevig hoesje is met de huidige smartphones, los van de wind in Harlingen, onmisbaar. Nieuwe toestellen kosten al snel honderden tot meer dan duizend euro. Het hoesje helpt je beschadigingen aan de telefoon te voorkomen. Aangeraden wordt om een telefoonhoesje te combineren met een screenprotector. De harde wind in Harlingen kan kleine vuildeeltjes tussen het scherm van de telefoon en het hoesje blazen. Deze vuildeeltjes zorgen voor kleine krasjes op het scherm.

|Doorsturen

BuienradarAgenda