Nieuws

Online lezen met bestseller-auteur Suzanna Jansen

Schrijfster Suzanna Jansen, bekend van onder andere bestseller ‘Het Pauperparadijs’, gaat vanaf woensdag 1 april een week lang online (voor)lezen uit eigen werk. De leessessies vinden om de dag plaats van 15.00 tot 15.20 uur. U kunt erbij zijn op het Youtube- of Facebook-kanaal van Bibliotheken Noord Fryslân.

Suzanna Jansen: “Vorige week greep de desoriëntatie me bij de keel. Ik zat thuis als iedereen, en ik miste mijn lezingenpubliek. Ineens dacht ik: in deze rare tijd hebben we verhalen nodig. Juist nu. Als afleiding, als troost, als gezelschap. En dat is precies wat ik als schrijver te bieden heb. Toen heb ik contact gezocht met de bieb. Want online kan het nog wel.”

Wanneer:

Woensdag 1 april - 15.00 - 15.20 uur;

Vrijdag 3 april - 15.00 - 15.20 uur; 

Zondag 5 april - 15.00 - 15.20 uur;

Dinsdag 7 april - 15.00 - 15.20 uur.

U kunt de online leessessies volgen op Youtube of Facebook. Voor Facebook heeft u een account nodig. Op Youtube kunt u het zonder account volgen. 

Suzanna Jansen is auteur van de bestseller ‘Het pauperparadijs’, een familiegeschiedenis over de roemruchte bedelaarskoloniën in Veenhuizen. Ze schreef het boek ‘Ondanks de zwaartekracht’ dat werd genomineerd voor de Bookspot Literatuurprijs. Haar recentste boek is het indringende ‘Wael’, het verhaal van een jongen uit Syrië.

Bieb dicht

De bibliotheek is al bijna twee weken dicht, op verzoek van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. De bieb blijft dicht totdat er bericht komt van het ministerie, dat de deuren weer open mogen. “We hebben geen thuisbezorgdienst of afhaalpunt omdat we het belangrijk vinden het advies om thuis te blijven goed op te volgen”, aldus een persbericht van de bieb. “Onze klantenservice staat wel paraat om uw vragen over bijvoorbeeld de online bibliotheek te beantwoorden. Stuur gerust een bericht naar info@bnfrl.nl, bel 088-1656 123 of stuur een appje naar 06-1512 7202. De collega’s zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. En via Whatsapp zijn we ook 's avonds bereikbaar.”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda