Nieuws

Ondernemersavond over toeristische ontwikkelingen in Harlingen

Ondernemend Harlingen houdt dinsdag 2 oktober een interactieve sessie avond over de Toeristische Visie Harlingen. Ondernemers zijn welkom in Restaurant De Zeehoeve aan de Westerzeedijk voor het delen van hun visie, ervaring en ideeën.

De toeristisch-recreatieve sector is van groot belang voor Harlingen. Om goed in te kunnen spelen op de huidige ontwikkelingen en toekomstige potenties, is de gemeente Harlingen bezig met het opstellen van een nieuwe visie recreatie en toerisme. Het wordt een visie voor de komende vier jaar waarin een invulling wordt gegeven aan alle toeristische ontwikkelingen in en rond Harlingen.

 

In mei 2018 is het adviesbureau ZKA in opdracht van de gemeente Harlingen gestart met het verkennen van de huidige stand van zaken en de potenties. Harlingen kan verschillende kanten op met de toeristische ontwikkeling en daarom nodigt Ondernemend Harlingen alle ondernemers uit. Ze kunnen in een interactieve sessie met toeristische ondernemers van Harlingen hun visie, ervaringen en ideeën delen.

Deze sessie vindt plaats op dinsdagavond 2 oktober vanaf 19.30 in Restaurant De Zeehoeve op Westerzeedijk 45 in Harlingen. ZKA praat je bezoekers bij over wat de eerste resultaten zijn van hun inventarisatie. Vervolgens komen de mogelijke scenario’s voor toeristische ontwikkeling aan bod - en wat hier voor nodig is.

|Doorsturen

BuienradarAgenda