Nieuws

Ondernemend Harlingen in de startblokken

HARLINGEN – De vereniging Ondernemend Harlingen - een fusie van de Harlinger Ondernemersvereniging (HOV), Koninklijke Horeca afdeling Harlingen en Stichting Harlingen Promotion – heeft haar nieuwe website gelanceerd. De website zal het laatste nieuws brengen over ondernemen in Harlingen. Verder biedt de site onder andere informative over het aanvragen van subsidie bij het Ondernemersfonds. De nieuwe vereniging houdt deze maand een informatieavond.

Door het samenvoegen van de drie ondernemersorganisaties kent Harlingen een nieuwe vereniging met leden die werkzaam zijn in de (detail)handel, nijverheid, industrie, zakelijke dienstverlening, horeca en vrije beroepen.

 

Ondernemend Harlingen (OH) is belangenbehartiger voor álle Harlinger ondernemers, ook starters. OH informeert, verbindt, adviseert, inspireert en geeft voorlichting. Deze goed georganiseerde ondernemersvereniging wil als één volwaardige gesprekspartner naar buiten treden. Samen sta je immers sterker.

 

Ondernemend Harlingen houdt zich bezig met thema’s die voor ondernemers in Harlingen van belang zijn. “Ondernemers willen namelijk redelijkheid bij lokale belastingen en milieueisen, een goede bereikbaarheid, veiligheid, leefbaarheid en een heldere economische visie”, aldus OH in een persbericht. De vereniging zal gebruikmaken van het nieuwe beeldmerk/de nieuwe slogan van Harlingen: ‘Harlingen welkom aan zee’.

 

Het lidmaatschap van Ondernemend Harlingen geeft automatisch toegang tot de Business Club. Hier kunnen onder andere detaillisten, ondernemers, bedrijfsleiders, directeuren en bestuurders die werkzaam of woonachtig zijn in de gemeente Harlingen met elkaar in contact komen in een gezellige en ontspannen sfeer.

 

Alle Harlinger ondernemers zijn op 20 februari welkom op de presentatieavond over de plannen van Ondernemend Harlingen, en om kennis te maken met de bestuurskandidaten. Locatie: ’t Wad aan de Waddenpromenade. Aanvang: 19:30 uur. De vereniging zoekt leden en bestuursleden. Zie www.ondernemendharlingen.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda