Nieuws

Nieuwe toeristische website Harlingen uit de startblokken

Sinds begin dit jaar is de nieuwe website www.harlingen-welkomaanzee.nl in de lucht. Deze website is dé digitale vindplaats voor alle toeristisch-recreatieve informatie (bedrijven, bezienswaardigheden, arrangementen, etcetera) in Harlingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Engelstalige versie en de Duitse volgt later dit jaar.

De website www.harlingen-welkomaanzee.nl is een initiatief van Dromen aan Zee en Heel Holland Kijkt: “In de voorbije maanden hebben we hard gewerkt aan de vormgeving en invulling van de website. Het fundament is gereed, in de komende periode worden nog enkele technische aanpassingen gedaan, zoals het toevoegen van filters, die het zoeken naar de juiste informatie nog gemakkelijker maken. Daarnaast worden steeds meer teksten en foto’s aan de website toegevoegd, zodat we al spoedig de claim ‘de meest complete website over toerisme en recreatie van Harlingen’ zullen waarmaken!”

De makers horen graag wat u van de website vindt. “Ziet u informatie die niet klopt of heeft u andere feedback, laat het ons dan weten. Alle suggesties, ideeën en opmerkingen zijn welkom. Samen maken wij van de website dé etalage van alles wat Harlingen zo bijzonder maakt!” Bedrijven en organisaties die nog niet op de site staan (bijvoorbeeld met een arrangement), kunnen zich eveneens melden: info@dromenaanzee.nl. Het team van Dromen aan Zee en Heel Holland Kijkt hoopt dat veel andere websites een link leggen naar de website, zodat de site beter gevonden wordt.

|Doorsturen