Nieuws

Nieuwe reeks Koffieconcerten

Kamermuziek is de grote passie van violiste Elise Besemer. Ze geeft op zondag 14 oktober samen met Laurens de Man (piano) een concert in de Doopsgezinde kerk. Het concert is de start van een nieuwe reeks koffieconcerten in de kerk aan de Zoutsloot.

Elise Besemer en Laurens de Man spelen sinds 2014 samen. Hun gedeelde passie voor kamermuziek leidt sindsdien tot intense optredens. Opvallend is hun veelzijdigheid: naast de imposante ‘Kreutzersonate’ van Beethoven en een sonate van Mozart, zullen zij de meeslepende ‘Suite Populaire Espagnole’ van Manuel de Falla laten horen.

Elise Besemer was een van de drie genomineerden voor de Grachtenfestivalprijs 2017. Haar bachelorexamen aan het Koninklijk Conservatorium eerder dit jaar, waarbij zij werd begeleid door Laurens de Man, beloonde een overrompelde examencommissie met een ‘tien met onderscheiding’.
Het concert in de Doopsgezinde kerk begint om 12.00 uur. Toegang € 15 (‘Vrienden’ € 10). Jongeren tot 18 jaar gratis. Meer informatie: www.koffieconcerten-harlingen.nl of mail naar info@koffieconcerten-harlingen.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda