Nieuws

Musicatheater LEF hervat repetities

Het ene moment een heerlijk zonnetje en het volgende moment een pittige hagelbui. Afgelopen maandagmiddag hebben leerlingen en docenten van jeugdmusicaltheater LEF het allemaal meegemaakt op hun oefenlocatie buiten bij de Jeu de Boulesvereniging Boulegoed in Harlingen.

LEF heeft, nu de zomertijd weer is begonnen en het weer steeds beter wordt, de repetities hervat. De positieve energie zit er meteen goed in, want iedereen heeft zin in actie en leuke dingen, die wel mogen en kunnen. Na ruim drie maanden zaten de dansen die eerder dit seizoen waren ingestudeerd er nog goed in. De 25 kinderen van LEF zijn echt toppers.

Normaal gesproken zouden rond deze tijd de voorstellingen zijn. Gedurende de afgelopen lockdown zijn de repetities opgespaard en die duren nu tot de zomervakantie. Eind juni hoopt LEF af te sluiten met de voorstelling ‘Erop of eronder, Nu of nooit’! Het wordt dus nog even flink oefenen en knallen met elkaar de komende tijd. Het creatieve LEF-team gaat er alles aan doen dit seizoen hoe dan ook tot een spetterend einde te brengen. En ondertussen kunnen de kinderen iedere week weer van het zingen, dansen en spelen met elkaar genieten. Iedereen heeft er zin in en roept met plezier en enthousiasme hun lijfspreuk: ‘L E F, wij hebben lef!’

|Doorsturen

BuienradarAgenda