Nieuws

Musicaltheater LEF Harlingen start seizoen op nieuwe locatie gymzaal ’t Wad

Kinderen kunnen aanstaande maandag (31 augustus) kennismaken met LEF op de eerste en open les in de gymzaal van ikc ’t Wad aan de Midlumerlaan, van 15:45 tot 18:00 uur.

Het zevende seizoen van LEF gaat weer van start met de repetities voor een nieuwe musical voor kinderen vanaf 8 jaar, die houden van dansen, zingen en toneelspelen. In dertig repetities maken ze een heerlijke, spetterende jeugdmusical met meeslepende scènes, vrolijke liedjes en hippe dansen in een verbluffend mooie setting van origineel vormgegeven decor en kostuums.

Dit jaar is de werktitel ‘Erop of eronder, nu of nooit!’ Een bijzonder decorstuk is het uitgangspunt voor een musical, die zal bestaan uit onafhankelijke scènes die de leerlingen in kleine groepjes gaan creëren, door middel van improvisatie en spel, zang en dans. De eigen inbreng en ideeën van de kinderen zijn leidend.

Lef doet haar best maatwerk te leveren, om alle deelnemende kinderen te laten stralen. De nieuwe jeugdmusical wordt in april 2020 op de planken gebracht in Harlingen. Interesse? Kom vrijblijvend naar de open les en doe gezellig mee! Meer info via musicaltheaterlefharlingen@gmail.com.

|Doorsturen

BuienradarAgenda