Nieuws

Modeshow in stadshart Harlingen

Wat zijn de nieuwste trends? Tijdens het nieuwe mode event ‘What's New in Town’ op de donderdagmiddag van de Visserijdagen (15.00 -16.30 uur) krijgt u het antwoord. Ondernemers uit het stadshart van Harlingen presenteren de nieuwste herfst- en wintercollectie en meer tijdens een wervelende modeshow op de Voorstraat.

De catwalk ligt tussen de Hema en de Lachende Koe en maar liefst 21 winkels doen mee. Van koffer tot bril, van kinder- en feestmode tot sieraden en van casual tot maatpak. De presentatie van de show wordt gedaan door niemand minder dan Anneke Visser en de muzikale omlijsting is in handen van DJ Cees Jaspers. 

Deelnemers aan het mode event zijn: Bonita, De Smulpot, Faber Lederwaren, ForHim Menswear, Four Seasons Womenswear, Hannarosa, Hema, Juwelier Bontekoe, Kleuters en Peuters, No. 3 Gifts & Lifestyle, Pearle Opticiens, Peter Kuiper Optiek, Pikanini, Sake Store, Second Swoop, Sjiek, Step by Step, Swoop, ’t Winkeltje, Zensa Moda, Ziezo Mode.

 

Verloting Goodybags

Bij de deelnemende winkeliers is een genummerde flyer af te halen, waarmee u kans maak op één van de drie goodybags die verloot zullen worden. In de pauze zal de verloting plaatsvinden en wordt u tevens een kleine versnapering van Homminga’s Fijne Winkeltje aangeboden.

|Doorsturen