Nieuws

Mensonides Installatie plaatst 1.000.000ste CV-ketel van ATAG in Harlingen

ATAG Verwarmingen heeft sinds 1997 maar liefst 1.000.000 CV-ketels geproduceerd en verkocht. Een speciaal moment vraagt om een speciale actie: de installateur die de 1.000.000ste ketel plaatst krijgt een bedrijfsuitje cadeau en de consument, bij wie de ketel is geïnstalleerd, krijgt deze geheel gratis.

En de winnaars zijn bekend: de 1.000.000ste CV-ketel is verkocht en geplaatst door Mensonides Installatie in Harlingen. De nieuwe energiezuinige ATAG i36ECZ CV-ketel is geïnstalleerd bij de trotse winnaars: familie Bootsma uit Harlingen. De cheque is deze week uitgereikt en uiteraard met enthousiasme in ontvangst genomen.

“Wij zijn blij verrast met het winnen van de gratis CV-ketel”, vertelt de familie Bootsma. “Verder zijn wij zeer tevreden over de Atag CV-ketel. Hij voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en reeds nu zien wij - alhoewel wij de Atag nog maar net hebben - een behoorlijke vermindering van ons gasverbruik ten opzichte van onze oude CV-ketel. De ketel is zeer stil en bouwt een verhoging van de temperatuur gefaseerd op en doet dit op een relatief lage temperatuur, iets wat sterk gasbesparend werkt.”

De bijgeleverde ‘slimme’ thermostaatklok is eenvoudig te bedienen en heeft veel functies, waaronder ook de meting van de buitentemperatuur. “De thermostaat wordt door ons nooit lager ingesteld dan 19 graden, ook niet ’s nachts. Erg comfortabel en dit alles bij een laag verbruik. Ook levert de ketel snel warm-water, overal waar nodig, zonder gebruik te maken van een grote boiler, die het water constant op temperatuur moet houden.”
“Waarom wij hebben gekozen voor Mensonides Installatie? Wij zijn al ruim 40 jaar klant en zijn altijd vakkundig en professioneel geholpen. Zowel met het verstrekken van advies, als wel in de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden, zijn wij zeer tevreden.”

Mensonides Installatie heeft als installateur van de winnende CV-ketel een cheque gekregen voor een bedrijfsuitje. Radboud Mensonides: “Wij zijn al heel veel jaren ATAG SelectDealer en wij plaatsen dus jaarlijks veel ATAG CV-ketels. Dat Mensonides Installatie juist de 1.000.000ste ATAG CV-ketel heeft geplaatst, was voor ons een complete verrassing. Uiteraard zijn we heel blij met de prijs. Als we de hele corona-crisis achter ons hebben gelaten, zullen wij de cheque zo snel mogelijk gebruiken voor het organiseren van een gezellige bedrijfsborrel.”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda