Nieuws

Meet & Greet werkgevers en uitkeringsgerechtigden

FRANEKER - Fryslân Werkt! Houdt aanstaande donderdag (17 oktober) 2019 van 13.00 tot 16.00 uur een Meet & Greet voor werkgevers en inwoners die een uitkering ontvangen in de gemeenten Waadhoeke en Harlingen. Locatie: Sportcafé De Trije, Jan Rodenhuisplein 3 in Franeker.

Bij deze lokale Meet & Greet ontmoeten uitkeringsgerechtigden, werkgevers en uitzendbureaus elkaar. Deze ontmoeting kan een aanleiding zijn om een vervolgafspraak te maken voor een intakegesprek of een nadere kennismaking.

Ruim 1200 uitkeringsgerechtigden in en rondom de gemeenten Waadhoeke en Harlingen zijn aangeschreven en uitgenodigd om op 17 oktober naar Franeker te komen. Meer dan 20 werkgevers en uitzendbureaus, waaronder Noorderbreedte, WestCoard Hotels en AB Vakwerk, zijn aanwezig. Zij zoeken met spoed personeel en bieden verschillende opleidingsmogelijkheden.

In het regionaal werkbedrijf Fryslân Werkt! hebben alle Friese gemeenten, UWV, SW-bedrijven en sociale partners hun krachten gebundeld. Gezamenlijk ondersteunen zij werkgevers bij het ‘inclusief ondernemen’ op het gebied van personeel.

|Doorsturen

BuienradarAgenda