Nieuws

Marja Boomstra signeert bij Boekhandel Van der Velde

Geboren en getogen in, al jaren elders wonend, maar altijd terugkerend naar Harlingen. Dit is in het kort de rode draad in het leven van de schrijfster Marja Boomstra. Zoals ze zelf zegt: “De rit over de Afsluitdijk en de geur van de zilte lucht is de aankondiging van het thuiskomen.”

Deze sfeer prijkt ook op haar website: een foto van de Waddenzee. Het is dus vanzelfsprekend dat zij haar nieuwe boek ‘Als het verleden toekomst wordt’ signeert in eigen stad. Ze doet dat zaterdag 18 mei bij boekhandel Van der Velde, vanaf 13.30 uur.

‘Als het verleden toekomst wordt’ is een psychologische thriller, waarin complexiteit van relaties wordt afgewisseld met spanning. Geleidelijk onthult de schrijfster het verleden van de introverte Arletta en wordt de lezer mee genomen naar een aangrijpende ontknoping.

Marja Boomstra volgt een kleurrijke en afwisselende carrière. Na haar studie heeft ze bijna drie decennia gewerkt voor sociaal maatschappelijke georiënteerde organisaties in diverse steden. Inspiratie voor dit boek heeft zij onder andere opgedaan tijdens de jaren waarin ze als projectleider voor het Amerikaanse internationale programma Youth at Risk heeft gewerkt.

Ze is trots het boek te mogen delen met haar familie en oud-stadsgenoten. Voor iedereen de kans om in een ongedwongen sfeer van de ‘Boekhandel Van de Velde’ vragen te stellen aan de schrijfster en natuurlijk een gesigneerd exemplaar te bemachtigen tegen een speciale introductieprijs.

|Doorsturen

BuienradarAgenda