Nieuws

Drie voorstellingen op zondagmiddag 14 november

Magische Sint Show in dorpshuis De Spil in Midlum

Op 14 november vinden in dorpshuis De Spil in Midlum drie Magische Sint Shows plaats. Om 12.00, 15.00 en 17.00 uur staat de net in Nederland aangekomen Sint centraal, maar ook Propkop, Zangpiet Pedro en nog vele anderen maken hun opwachting in het tot theater omgebouwde dorpshuis.

Raymon de Ronde, de drijvende kracht achter de Magische Sint Shows in Midlum. (Foto: Ubbo Posthuma)

In het gelegenheidstheater is te zien hoe de Pieten druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een magisch muziekspektakel. Een verrassing voor Sinterklaas. In eerste instantie verloopt alles volgens plan, maar dan komt er een bijzonder iemand langs, de gemene boef Frist. Hij wil het hele feest saboteren. Gelukkig is professor Propkop, een goede vriend van de Sint en de Pieten, in de buurt. Zal hij het feest kunnen reden?

Naast de voorstelling is er een loterij met prijzen beschikbaar gesteld door veel ondernemers uit Harlingen. Ook is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat kan worden opgehaald bij Tourist Info Harlingen, waar ook de voorverkoop plaatsvindt. Lever de kleurplaat na de voorstelling in en wellicht win je een prijs. Ook kun je op de foto met Sint en zijn Pieten of lekker springen op het springkussen.

De voorverkoop van de Magische Sint Shows is inmiddels gestart. Bij Tourist Info Harlingen aan de Grote Bredeplaats 12 zijn de kaarten voor de drie voorstellingen verkrijgbaar voor € 5,50. Ook is het mogelijk om online tickets te bestellen. Meer informatie op www.magischesintshow.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda