Nieuws

Lancering Monopoly Harlingen

HARLINGEN - Morgen wordt de allereerste editie van Monopoly Harlingen gepresenteerd. Mr. Monopoly zal speciaal naar Harlingen afreizen om het eerste spel te overhandigen. Het spel is vanaf dat moment exclusief verkrijgbaar bij PLUS Lunenborg Harlingen.

Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Harlingen. De straten in het spel lopen van de goedkope Blomstrjitte in Wijnaldum tot de dure Noorderhaven. Andere bekende namen zijn onder meer De Bazuin, Blauwe Slenk en het Franekereind. Ook bedrijven en instellingen als Port of Harlingen en Frisia Zoutfabriek hebben een plekje gekregen op het speelbord.

Monopoly bestaat al meer dan 80 jaar en is het meest gespeelde bordspel ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven.

|Doorsturen

BuienradarAgenda