Nieuws

Laatste feest in Trebol

Op zaterdag 26 oktober zal Trebol voor het laatst in het teken van de muziek staan, vóór de afbraak van dit karakteristieke gebouw. De organisatie wil nog één keer alles uit de kast trekken om zowel ’s middags als ’s avonds een prachtig programma voor het voetlicht te brengen.

Veel Harlingers en daar buiten zullen met weemoed terugdenken aan de mooie avonden die jarenlang in de ‘Harlinger skouwburg’ plaats hebben gevonden. Vele artiesten hebben hier opgetreden en ook de Harlinger avonden waren altijd een groot succes. De organisatie van de laatste muzikale feestdag berust bij Radio Stad Harlingen en Trebol. De Harlinger radiozender viert op 1 december haar 30-jarig jubileum en dat zal op de feestdag eind deze maand niet onder stoelen of banken worden gestoken. ’s Middags vanaf 14.30 tot 17.00 uur zullen diverse Harlinger artiesten en verenigingen op het podium staan voor een muzikale bijdrage. Dit onder het motto: ‘Harlinger Middag’.

’s Avonds vanaf 20.30 uur is het ‘sloopfeest’ met oude bands van weleer. Alle artiesten en medewerkers treden belangeloos op. De opbrengst van de kaartverkoop wordt gebruikt voor de huur van onder andere geluidsapparatuur. Mocht er geld over zijn, dan wordt het aan de jubilerende radiozender geschonken.

De kaartverkoop start eind volgende week. Kaarten zijn dan verkrijgbaar bij Bruna op de Voorstraat en het VVV-kantoor op de Grote Bredeplaats. Kaarten voor de middag kosten € 7,50 en de entree voor de avond bedraagt 10 euro. Er zal ongetwijfeld veel belangstelling zijn, want wie wil er nu niet nog één keer de sfeer van Trebol proeven?

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda