Nieuws

Kritische blik op de zwarte heuptas

De zwarte heuptas, kan die wel? Laten we maar direct het antwoord geven: absoluut! Het zwarte heuptasje is een hit dit najaar. De pastelkleurige kan nog wel, maar die mag je ook volgend voorjaar weer inzetten. Wie nu -zo in het najaar- voor zwart kiest, is helemaal hip en happening.

Met name kunstzinnige types kiezen voor een zwarte outfit. Wie kent niet de kunstenaar of schrijver met een zwarte coltrui. Altijd. En het liefst ook een zwarte broek en zwarte schoenen erbij. De jas? Raden maar. 

 

Er is meer over zwart te vertellen. Het is ook een kleur die laat zien dat je kiest voor stijl en het kleedt mooi af. Dat is dan mooi meegenomen. 

 

Een dame met een zwarte jurk en rode lipstick trekt nog altijd de aandacht. Hoe zou het zijn als zij een zwart dames heuptasje zou dragen? Nog stijlvoller! 

 

Op zwart kun je lekker veel prints kwijt 

Zwart kan soms ook afschrikken als heavy metal de scepter zwaait. Eigenlijk niets aan de hand. De heren, vooral die, vinden dat gewoon een mooie kleur. En dragen graag een zwarte broek en een zwart t-shirt. Je kunt er bovendien lekker veel prints op kwijt. Houden ze van. 

 

Online zijn er enorm veel zwarte heuptassen te vinden. Een greep. 

Die van Calvin Klein valt op door het knalrode logo. De andere lijken minder de aandacht te vragen, maar soms piept er een zwart exemplaar tussendoor dat dat juist wel doet. 

 

Denk aan de Spiral Harvard glitter black. Je begrijpt het al: bling bling. En zo is er ook de Tommy Hilfiger Jeans Logo bum bag, met aan de rits een label dat helemaal Hilfiger is. Zie je ook direct. 

 

Eastpack pakt uit met zwarte heuptasjes met prints zoals stippen of een tijgerprint. En Kipling doet er net weer een ander ceintuur bij. Ook lekker. 

 

Opvallende heuptas door de vormgeving

Still Nordic valt op door de vormgeving. Een U-vormig heuptasje van een stevig leer, waardoor de vorm behouden blijft, wat je er ook in stopt. Er zit achteraan een apart vak met een rits af te sluiten en vooraan zit er ook nog een extra vak met een rits. Er kan enorm veel in en daarom draagt menigeen deze bum bag graag. 

 

Wie nu meent dat de zwarte heuptas saai is, zal zien dat dat echt zo niet is. Het zijn geen slappe zwart verschoten tasjes die in de hoek van de gang belanden. Dit zijn volwaardige tassen die hun plaats verdienen in de modewereld. 

 

Het feit dat ze zwart zijn zorgt voor een neutraliteit zodat deze tas altijd bij een outfit past. Al zou je helemaal in het zwart gaan, dan nog zie je dat hier een tas op de heup hangt die er wezen mag. Doen dus: zo’n zwart exemplaar. Wie je ook bent. 

|Doorsturen