Nieuws

Kinderopvang Friesland maakt plaats voor Kinderwoud op ’t Wad en Het Noorderlicht

HARLINGEN - Vanaf 1 augustus 2018 verzorgt Kinderwoud Kinderopvang de kinderopvang en de buitenschoolse opvang op ikc Het Noorderlicht en ikc ’t Wad in Harlingen. Kinderwoud verzorgt al langer de voorschool op beide scholen.

Stichting Kinderopvang Friesland is nu nog actief op beide scholen, maar zal vanaf augustus de kinderopvang op ’t Wad en Het Noorderlicht niet meer verzorgen. De stichting begint elders in Harlingen een nieuwe opvang. Ouders kregen daarover een bericht waar onjuistheden in staan. Daarover later meer in de papieren HC en op deze site.


Kinderwoud werkt in diverse Friese gemeenten al nauw samen met het basisonderwijs, waaronder ook met scholenkoepel Odyssee waar ’t Wad en Het Noorderlicht onder vallen. De openbare scholen in Harlingen zijn daarom van mening dat Kinderwoud een sterke samenwerkingspartner is die voorloopt op het gebied van ikc-ontwikkeling en daarmee de kwaliteit op de scholen verder kan verhogen. “Kwaliteit op het gebied van visie, op het gebied van communicatie en op het gebied van wet- en regelgeving en veiligheid.”

|Doorsturen