Nieuws

Kinderkleding- en speelgoedbeurs voor Herbergier Harlingen

Na het grote succes van de beurs in juli organiseert de Ladies’ Circle Noord-West Friesland in oprichting opnieuw een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Witte Kas te Midlum, met gratis entree. Op zaterdag 3 november, van 10:00 tot 15:00 uur. Ditmaal komt de opbrengst geheel ten goede aan de Herbergier Harlingen.

 

De Herbergier Harlingen is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met geheugenproblemen zoals dementie. De Herbergier richt zich op huisvesting en ondersteuning waarbij liefdevolle zorg, een veilige, warme woonomgeving en zorg op maat centraal staan. 

 

Op maandag 15 oktober hebben drie dames van de LC NWF i.o. bij de Herbergier samen met de bewoners en begeleiders, katten met de hand beschilderd. Deze katten kunnen decoratief gebruikt worden op een kinderkamer of bijvoorbeeld aan een aquarium. De katten zijn te koop op de beurs. Het geld dat opgehaald wordt met de verkoop van deze unieke handbeschilderde katten komt geheel ten goede aan de Herbergier Harlingen.

 

Iedereen kan een steentje bijdragen. Door een standplaats te huren voor slecht € 15. De opbrengst van de spullen die u tijdens de beurs verkoopt is uiteraard voor uzelf. U kunt ook kleding en/of spulletjes doneren die de LC NWF i.o. vervolgens verkoopt. De opbrengst hiervan komt dan geheel ten goede aan het goede doel. En u kunt natuurlijk helpen door naar de beurs te komen. De entree is gratis. 

Tijdens de beurs kunt u ook genieten van een vers kopje koffie of thee en een stukje heerlijk zelfgemaakt gebak. Ditmaal zal er ook een broodje knakworst en een kop overheerlijke zelfgemaakte soep te verkrijgen zijn. Ook hiermee steunt u ons goede doel de Herbergier Harlingen. Uiteraard wordt er ook aan de kleintjes gedacht. Voor hen zal er volop vermaak aanwezig zijn.  

Heeft u interesse om een stand te huren of wilt u kleding en/of speelgoed doneren? Geef dit dan snel door via ladiescircle.nwf@gmail.com.

 

|Doorsturen