Nieuws

Kindercircus Visserijdagen

Tijdens de Visserijdagen zetten Circus Sijm en Circus Alexander hun tenten op bij De Batting om op vrijdag  31 augustus  drie voorstellingen te verzorgen. VVV Harlingen op Grote Bredeplaats 12 verkoopt plaatsbewijzen à vijf euro.

Op vrijdag 31 augustus wordt het hooggeëerde publiek verwacht om 11.00 en 13.30 uur. Het team van Circus Sijm/Circus Alexander speelt in Harlingen nog een derde, heel bijzondere voorstelling: speciaal voor de bewoners van de Batting, de Spiker en de Herbergier (voor deze voorstelling is er geen vrije verkoop).

Circus Sijm is al jaren een trouwe gast tijdens de Visserijdagen in Harlingen. Het familiecircus staat bekend om gevarieerde voorstellingen van een hoog niveau. Vele kinderen van het basisonderwijs in Harlingen hebben tijdens voorgaande Visserijdagen een bezoek gebracht aan het kindercircus. Om te genieten van de grappen en grollen van de clown, en met bewondering te kijken naar de jongleurs en circusdieren met hun bijzondere kunstjes. Ook dit jaar komt het circus weer met nieuwe programmaonderdelen.

|Doorsturen