Nieuws

Kindcentrum Grettingalaan viert opening met open dag

Met een eigen atelier, proefkeuken, moestuin, speeltuin en ontdekplek is Kindcentrum Grettingalaan een uitzonderlijke kinderopvanglocatie. Iedereen is van harte uitgenodigd dit met eigen ogen te bekijken. Een jaar geleden opende het Kindcentrum haar deuren, maar een officieel openingsfeest was er nog niet. Maar dat komt op zaterdag 14 september; dan is er van 11.00 tot 16.00 uur het open huis.

“Wij zijn er voor alle avonturiers en ontdekkingsreizigers van nul tot twaalf jaar”, meldt het kindcentrum. Kindcentrum Grettingalaan biedt naast peuter- en kinderopvang ook buitenschoolse opvang. “We stimuleren de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen”, zegt Jolanda Rijken, adjunct-hoofd van de Harlinger locatie. Het pand beschikt onder meer over een professionele keuken, een moestuin en atelier. “Je mag stellen dat we een unieke plek hebben”, aldus Rijken. “Een plek waar je als kind wordt uitgedaagd. Met alle ruimte om je individuele talenten te láten ontdekken.”

Kinderen leren in de moestuin waar groente en fruit vandaan komen. Ze bereiden gerechten in de keuken. Schilderen en ontwerpen gebeurt in het atelier. Er zijn volop plekken om te chillen en te spelen. Kindcentrum Grettingalaan, een locatie van Stichting Kinderopvang Friesland, is volgens Rijken origineel en verrassend, vriendelijk en zorgzaam. “Maar ontdek dat vooral zelf tijdens ons open huis.”

|Doorsturen