Nieuws

Kindcentrum Grettingalaan houdt morgen open dag

Morgen wordt Kindcentrum Grettingalaan in Harlingen feestelijk geopend. En u bent allen van harte welkom. De locatie van Stichting Kinderopvang Friesland houdt een open dag van 11.00 tot 16.00 uur. Grettingalaan biedt opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar: het gaat om kinder-, peuter- en buitenschoolse opvang (BSO).

De officiële opening is om 14.00 uur. Bo, een van de kinderen die graag in het kindcentrum is, verricht de openingsact. Ook doet de directeur van Kinderopvang Friesland nog een onthulling. Wie meedoet aan de speurtocht door het gebouw maakt kans op vier vrijkaarten (én vervoer ernaar toe en weer naar huis) voor attractiepark AquaZoo in Leeuwarden.

In overleg zorgt Kindcentrum Grettingalaan ervoor dat uw kind van de BSO naar school wordt gebracht. Ook is vervoer naar de sportclub of muziekles geregeld. “Dan brengen en halen wij uw kind veilig op”, zegt adjunct-hoofd Jolanda Rijken. “We hebben een unieke locatie!”

Kindcentrum Grettingalaan beschikt over een atelier waar kinderen zich creatief helemaal kunnen uitleven. In de keuken worden de mooiste gerechten bereid en de keuken is bovendien te huur voor kinderfeestje. Vanaf november worden er kookworkshops gehouden. Meer informatie op www.kinderopvangfriesland.nl. Kindcentrum Grettingalaan is telefonisch bereikbaar op 06-57949110.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda