Nieuws

Kerstconcert in Grote Kerk

Op vrijdagavond 14 december geeft de Stedelijke Muziekvereniging Harlingen een kerstconcert in de Grote Kerk van Harlingen. Het Stedelijke wordt bijgestaan door leden van harmonieorkest ASAF Lollum en vrouwenkoor Solid.

Vrouwenkoor Solid behoeft bijna geen introductie. Deze enthousiaste groep heeft zich de afgelopen jaren een belangrijke plaats weten te veroveren in de korenwereld en geniet in en buiten Friesland veel bekendheid. Onder leiding van inspirerend dirigent en pianist Gert-Jan Hoekstra timmert Solid stevig aan de weg. Hun repertoire is heel breed en bevat fraaie ballades en vlotte popsongs. Het accent zal tijdens het concert voornamelijk gericht zijn op de kerst. Bijzonder is het feit dat koor en orkest ook gezamenlijk zullen musiceren, waarbij soliste Esmee Regterschot een belangrijke rol zal vervullen.

Het harmonieorkest van de Stedelijke Muziekvereniging kan bogen op verschillende succesvolle optredens en kerstconcerten. Wederom heeft dirigent Eric Roelofsen een uitgekiend programma samengesteld met verrassende nummers. Het orkest weet zich gesteund door leden van harmonieorkest ASAF uit Lollum, waar men nauwe contacten mee onderhoudt.

Kaarten à 10 euro (inclusief consumptie en programmaboekje) zijn te reserveren op www.solidharlingen.nl. Op de avond van uitvoering vanaf 19.30 uur aan de kassa van de kerk. Aanvang concert 20.00 uur.

|Doorsturen