Nieuws

Kaartverkoop literaire avond ‘Terug tot Anton Wachter’ gestart

Op zaterdagmiddag 10 november 2018 wordt de Anton Wachterprijs voor de 20e keer uitgereikt om 14.00 uur in de Grote Kerk van Harlingen, de geboortestad van Simon Vestdijk (vrij toegankelijk). De Anton Wachterprijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan de schrijver van het beste Nederlandstalige literaire romandebuut. 

Ter gelegenheid van de 20e editie wordt die zaterdag de literaire avond ‘Terug tot Anton Wachter’ georganiseerd. Laat u verrassen door de top van literair Nederland. Geniet van een avond met voordrachten, gedichten, interviews en muziek. Met medewerking van winnares Ellen de Bruin en voormalige prijswinnaars: Gijs IJlander, Herman Stevens, Sipko Melissen, Christaan Weijts, Arjan Visser, Anne Gine Goemans, Maartje Wortel, Peter Buwalda, Niña Weijers en Roos van Rijswijk. Er wordt muzikale medewerking verleend door Jankobus Seunnenga en Dick Vestdijk.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV en Bruna in Harlingen en bij Boekhandel Van der Velde in Leeuwarden, of via de link op www.cc45harlingen.nl. Voorverkoop € 8, aan de deur € 10.00 (inclusief koffie/thee en na afloop een drankje en hapje). Inloop vanaf 19.45 uur, start programma 20.15. Locatie: Grote Kerk (Kerkpad 3, Harlingen). 

|Doorsturen