Nieuws

Jeugdsponsoractie Poiesz en Hosanna gaat door

HARLINGEN - Ondanks het coronavirus gaat de Jeugdsponsoractie bij de Harlinger  Poiesz door en deze week is muziekvereniging Hosanna aan de beurt. Hosanna kan de steun goed gebruiken, want de inkomsten uit optredens vallen momenteel weg.

Een optreden zit er ook bij de Poiesz niet in. Dat is, gelet op de omstandigheden, niet verstandig. Ook zult u in de zaak alleen maar instrumentarium aantreffen en geen leden want de actieve winkelverkoop door leden van Hosanna is ook om die reden niet wenselijk. Net als voor alle andere deelnemers aan de Jeugdsponsoractie.

Vorig jaar zijn er mede dankzij de Poiesz-actie schitterende uniformen aangemeten en dit jaar wordt de opbrengst aan nieuwe instrumenten besteed. Deze week is fruitweek en voor 1 euro krijgt men een tros kleine bananen. Die aankoop levert meteen ook 15 munten op die Hosanna graag in haar koker ontvangt. Deze koker staat in de supermarkt. Hosanna heeft een sponsor gevonden en voor 100 euro worden trossen ingekocht die onder meer naar de voedselbank gaan. Bij Hosanna hopen ze dat de crisis snel over zal zijn omdat er optredens zijn gepland van onder andere de begeleiding van de stille tocht op 4 mei, de begeleiding van de intocht legervoertuigen op 5 mei, etcetera. De Vlootdag op zaterdag 18 april is al afgelast en men weet ook niet of Koningsdag doorgaat, met onder andere de aubade. Ook zijn alle repetities afgelast.

|Doorsturen

BuienradarAgenda