Nieuws

Inventaris Trebol te koop

De inventaris van Stadsschouwburg Trebol - en dus een stukje Harlinger nostalgie - staat te koop. De stoelen waar u op zat tijdens het Sint Sprookje. Dat lange houten barmeubel waar u een biertje bestelde. Een bingomachine. En nog veel meer.

De inventaris van Trebol wordt in 231 kavels te koop aan geboden op de website van Troostwijk Auctions. Naast ongeveer 500 stoelen, diverse horecameubels en de bingoballenkast, ook een vrachtwagen, een kleine hoogwerker, koelkasten, een piano, allerlei lampen en de constructie waar de verlichting van de grote zaal aan hing.

Verder allerlei horeca-apparatuur, een spiegelbol, een mobiele biertapinstallatie, geluidsapparatuur, tafels, dartborden en een heel oude rolstoel.

Maar ook trommels, een grote kunststof koe en een decoratiebeeld van Spiderman, brandblussers, gereedschap, servies en twee biljarttafels. Enzovoort.

“Let op”, schrijft het veilinghuis. “Tijdens de afhaaldag zal er geen vorkheftruck aanwezig zijn.” De veiling sluit volgende week woensdagmorgen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda