Nieuws

ING-kantoor dicht - geen servicepunt in Harlingen

HARLINGEN - Het ING-kantoor op Voorstraat 60 sluit per 3 april. Er komt - in tegensteling tot eerdere plannen - geen servicepunt in Harlingen; daarvoor moeten Harlingers naar Franeker.

Sluiting van het kantoor werd al eerder tegenover de HC bevestigd, maar toen was ING nog op zoek naar een plek voor een servicepunt voor dagelijkse bankzaken in Harlingen. Aanvankelijk werd de Bruna genoemd, maar de ING kwam daar later van terug.

Het Harlinger kantoor sluit net als veel andere filialen omdat er steeds meer bankzaken online geregeld worden, en er minder klanten naar de kantoren komen, meldt de ING. In een brief over de sluiting die ING aan klanten verstuurde, verwijst de ING onder andere naar de app voor mobiel bankieren, en het ING Servicepunt in de Primera te Franeker.

Voor de dichtstbijzijnde geldautomaat verwijst de ING naar www.geldmaat.nl. Op deze site wordt de ING-geldautomaat in de Simon Stijlstraat niet vermeld. De HC heeft ING gevraagd of de automaat elders in Harlingen wordt ondergebracht (wordt vervolgd).

|Doorsturen

Buienradar



Agenda