Nieuws

Hulp voor ongedierte bestrijden in Harlingen

Of u nu een moderne woning hebt of in een ouder huis woont, in iedere woon- of werkomgeving kan ongedierte ontstaan. Vaak zijn het simpele zaken die ongewenste indringers kunnen buiten houden. Echter als ze eenmaal uw woning of kantoor hebben betreden, is de kans op uitbreiding aanzienlijk. Ontdekt u dus ongedierte? Dan is het zaak om dit zo snel mogelijk de kop in te drukken.

Ongedierte bestrijden doen veel mensen eerst zelf. Het is dan ook een goed plan om een klem, lokdoos of spray te gebruiken. Toch bestaat de kans dat u de indringers hierdoor slechts gedeeltelijk verwijdert, waardoor ze na verloop van tijd opnieuw opduiken. Wij vertellen welke soorten ongedierte er in Harlingen voornamelijk voorkomt en wat u het best kunt doen om ze te bestrijden.

Dit kunt u doen tegen zilvervisjes

Een van de meest voorkomende soorten ongedierte zijn zilvervisjes. Deze kleine insecten zijn te herkennen aan hun lange, platte lijf met twee opvallende antennen. De naam komt voort uit de zilverkleurige schubben. Volwassen zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter lang, exclusief staart en antennen. Hoe u deze beestjes het best buiten de deur houdt? Door allereerst de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis te verlagen. Goede ventilatie en doorstroming van frisse lucht kan eveneens zorgen voor het voorkomen van zilvervisjes. Een wellicht minder voor de hand liggende oplossing voor Zilvervisjes bestrijden is het verplaatsen van de brievenbus. Zilvervisjes zijn namelijk gek op verse post! Plaats daarom bij voorkeur de brievenbus buitenshuis. Is dit bij u onmogelijk? Zorg dan dat u in ieder geval de post goed uitschudt, voor u het mee naar binnen neemt.

Meest voorkomende soorten ongedierte

Lukt het u toch niet om zelf van de zilvervisjes af te komen? Dan is het zaak actie te ondernemen, want voor u het weet groeit het aantal ongewenste medebewoners in uw huis. Ook andere soorten veel voorkomende ongedierte dienen zo snel mogelijk te worden bestreden. Denk aan muizen, bedwantsen en houtwormen. Stuk voor stuk zijn het indringers die zich snel verspreiden en die u het liefst uit uw woon- of werkomgeving weert. Wanneer uw eigen middelen als klemmen, lokdozen of sprays niet meer werken, is het zaak om zo snel mogelijk de professional in te schakelen. Deze beschikken namelijk over de juiste professionele middelen om het ongedierte in één keer grondig te verwijderen. Ook kunnen zij u van advies voorzien om een volgende plaag te voorkomen.

|Doorsturen