Nieuws

Hosanna in actie tijdens Poiesz Jeugdsponsoractie

De colorguard en muziekgroepen van Hosanna verzorgen zaterdag een optreden bij de Poiesz super aan de Joh. van Oldebarneveldstraat. ’s Ochtends kom de cadet colorguard in actie, en ’s middags de junior colorguard en de muziekgroepen. In de winkel staat een marktkraam waar leden en jeugdleden de weekaanbieding aanprijzen (15 soesjes goed voor 15 munten) en informatie verstrekken.

Hosanna komt dinsdag 5 maart in het Duitse Mönchengladbach in actie waar de band deelneemt aan de carnavalsoptocht. Langs de 6 kilometer lange route staan maar liefst 200.000 toeschouwers. De jaaruitvoering is dit jaar op zaterdag 6 april in de Waddenhal en een bezoek aan die muzikale avond is aan te raden want er staat een grote verrassing op het programma.  Op zaterdag 13 april is Hosanna weer bij de opening Vlootdag paraat en natuurlijk 27 april, koningsdag, bij de aubade.

De Poiesz organiseert dit jaar de veertiende editie van de Jeugdsponsoractie. Tijdens de Jeugdsponsoractie van 11 februari tot en met 7 april verzamelen de deelnemende verenigingen zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten om daarmee sponsorgeld voor hun vereniging op te halen. Hoe meer sponsormunten, hoe meer sponsorgeld. En daarmee kunnen ze dingen doen die al jarenlang op het verlanglijstje staan. In Harlingen is showband Hosanna actief en men mag weer meedoen met de actie. Jeugdleden treden zaterdag 16 februari op, in en bij de supermarkt. Alle deelnemende verenigingen hebben hun vertrouwde muntkokers opgesteld in de winkel, waarin u de munten kunt stoppen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda