Nieuws

Horeca Support Rally op tweede paasdag

Na twee succesvolle edities, die naar meer smaakten, organiseert Rotary Club Harlingen weer een Horeca Support Rally. Dit keer op tweede paasdag (maandag 5 april) en ook geschikt - en met een speciale prijs - voor kinderen.

De start is vanaf het middaguur bij het Entrepotgebouw Harlingen en de rally gaat langs It Reade Hynder in Wommels en Huiskamerrestaurant De Bijkeuken (Schalsum), om te finishen bij de Poffertjeskraam in Harlingen.

Meedoen kan met een auto conform de geldende RIVM-regels. De kosten voor deelname bedragen € 40 per volwassene (>12 jaar) en € 20 per kind (t/m 12 jaar). Familiekorting: deelname met 2 volwassenen en 2 kinderen voor € 100.

Inschrijven (je kunt kenbaar maken of je liever vlees/vis of vega eet) op www.horecasupportrally.nlNa opgave en betaling ontvang je een digitaal routeboek en een starttijd. Opgelet: vol = vol.

Rotary Club Harlingen organiseert de Horeca Support Rally ter ondersteuning van de horeca die het in coronatijd erg moeilijk heeft. De volledige opbrengst gaat naar de deelnemende horecabedrijven.

|Doorsturen

BuienradarAgenda