Nieuws

Hilko Mulder vanaf 2020 voorzitter Lanenkaatsen

HARLINGEN - Hilko Mulder is binnen het comité Lanenkaatsen unaniem gekozen als nieuwe voorzitter. Hij neemt volgend jaar het stokje over van Theo Outhuijse. Outhuijse had bij het begin van zijn tweede periode als voorzitter (vier jaar geleden) aangegeven niet opnieuw voor een lange periode beschikbaar te zijn.

Theo Outhuijse (links) en Hilko Mulder. (Foto: HC – Ubbo Posthuma)

Samen met het comité werd er gezocht naar een geschikte opvolger. En dat is dus gelukt. Hilko heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitstekend bestuurder, aldus het comité. “Zonder al te veel op de voorgrond te treden heeft hij intern bewezen alle ingrediënten van een goede voorzitter te bezitten.”

Theo kijkt terug op weer een paar fijne en succesvolle jaren waarin het Lanenkaatsen er op alle gebieden goed voor staat: het aantal kaatsers boven de 300; het keurmeesterkorps is versterkt met een aantal ‘oud-kaatsers’ die veel ervaring meebrengen plus een aantal jonge krachten en er is een actieve werkploeg. “Het comité functioneert uitstekend, en we hebben de steun van een trouwe hoofdsponsor en een groot aantal fantastische subsponsors, zowel groot als klein. Kortom een prima moment om de voorzittershamer over te dragen. Maar eerst gaan we er dit jaar samen nog een mooi 70-jarig jubileum van maken.”

|Doorsturen

BuienradarAgenda