Nieuws

Het zuiden van Nederland verkennen tijdens een vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land hoeft niet saai te zijn! Het zuiden van Nederland zit vol verrassingen en biedt een scala aan spannende activiteiten voor het hele gezin. Van wandel- in natuurparken tot het ontdekken van historische monumenten en bruisende steden, er is voor iedereen wel iets te ontdekken. Je kan je dus verheugen op het ontdekken van nieuwe plaatsen en het leren over de cultuur en geschiedenis van deze prachtige regio. Nederland herbergt enkele van de mooiste landschappen van Europa, en het zuiden is geen uitzondering hierop. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen uitje of een avontuurlijke vakantie, het zuiden van Nederland is de perfecte bestemming voor je volgende staycation.

 

Verblijf in een vakantiepark

Vakantieparken zijn perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige vakantie. Ze bevinden zich vaak in de natuur, waardoor je Nederland ervaart op een andere manier dan normaal. Vakantieparken zijn de perfecte uitvalsbasissen wanneer je op vakantie bent in het zuiden. Je vanuit hier namelijk makkelijk de natuur in, maar ook steden bezoeken. Begin dus alvast maar met het zoeken naar een vakantiepark Limburg of Brabant 

 

Activiteiten in het zuiden van Nederland

Deze regio heeft veel te bieden als het gaat om activiteiten. Of je nu op zoek bent naar avontuur, culturele ervaringen of natuur, je kan hier voor iedereen wel een leuke activiteit vinden.

Er zijn talloze natuurgebieden waar je urenlang kan wandelen of fietsen, voor de natuurliefhebber is dit een geweldige bezigheid. Je kan nieuwe landschappen ontdekken die je op andere plekken in Nederland niet kan vinden. 
Ook voor de liefhebbers van cultuur is genoeg te beleven. Je kan er zijn namelijk talloze oude steden te bezoeken in zuid Nederland, hier zal je speciale architectuur vinden die je nergens anders in Nederland kan vinden. Dit gedeelte van Nederland heeft een enorm rijke geschiedenis die je kan ontdekken dus. 

 

Steden en dorpen om te verkennen

Er zijn talloze steden om te ontdekken in het zuiden, maar welke dit zijn ligt eraan waar je heen gaat op je staycation. Als je naar Limburg gaat, dan zijn Roermond en Maastricht bijvoorbeeld steden die je echt moet bezoeken. 
In Brabant kan je een bezoekje wagen aan Breda, Tilburg of Den Bosch bijvoorbeeld. Dit zijn enorm leuke steden om te ontdekken. 
In Zeeland zijn wat minder grote steden om te bezoeken, hier kan je natuurlijk genieten van de natuur, maar je kan ook een bezoek doen aan Vlissingen of Middelburg. Waar je ook heen gaat, er is altijd wel een mooie stad om te verkennen!

|Doorsturen

BuienradarAgenda