Nieuws

Het genot van een tweedehands bus

Een tweedehands bus heeft veel mogelijkheden. Voor veel minder dan de nieuwprijs ben je de trotse eigenaar van een ruime bestelbus, die met een rijbewijs B bestuurd kan worden en kan dienen als gezinswagen en vervoermiddel voor muziekgezelschappen, sportteams of werkploegen. Voor zowel bedrijven als particulieren is bijvoorbeeld een Mercedes Vito tweedehands aanschaffen zeer aantrekkelijk. 

 

Dutch-vans.com

De website DUTCH-Vans.com helpt je verder op dit gebied en overlegt een breed aanbod aan personenbussen. De al genoemde Mercedes Vito komt daarbij (in diverse uitvoeringen) naar voren als multifunctioneel voertuig dat ook voor particulieren interessant is. Tijdens vakanties is het laadvermogen een waar genot en de rest van het jaar heb je er een prima gezinswagen aan. Sommigen bouwen hem zelfs eigenhandig om tot camper, en besparen zo op de eigenlijke prijs voor een nieuw camper. De Mercedes Vito is licht, laag, aerodynamisch en snel: het zijn op papier bestelbussen maar ze rijden als een personenwagen - dat voel je al bij het optrekken. 

 

Gezelschappen en sportteams

 Het model Vito met dubbele cabine en laadruimte heeft zich al lang en breed bewezen als ultieme bandbus, de wagen waarmee de vele bands zich van club naar festival transporteren. Er is voorin plaats voor zes personen en het instrumentarium en andere apparatuur gaan achterin. Tijdens tours door Europa wordt deze bus een 'home on the road'. Uiteraard wordt deze mogelijkheid ook door groepen gebruikt die andere podiumkunsten bedrijven, toneelgezelschappen bijvoorbeeld. Een Vito met drie rijen stoelen biedt ruimte aan een heel sportteam, ze rijden dan ook vaak met het clublogo erop herkenbaar in het rond om de jeugdige spelers van training naar school en naar wedstrijden in het hele land te brengen. 

 

Beroepsmatig gebruik

Dat een tweedehands Mercedes Vito veelvuldig op professioneel gebied dienst doet, is een logisch rekensom. Een individueel beroep waarbij veel materialen gebruikt (monteur, installateur) vraagt om een bus met enkele cabine en laadruimte. Een klein aantal werknemers (hoveniers) neemt plaats in een Vito met dubbele cabine en eveneens veel laadruimte. Een heel team, bijvoorbeeld met werknemers in de agrarische sector die steeds op andere locaties werkzaam zijn, kiest voor de bus met negen zitplaatsen. In de commerciële wereld is de Vito dus eveneens een razend aantrekkelijke wagen. 

 

Makkelijk zoeken op Dutch-vans.com

Het mooie is dat op de website DUTCH-Vans.com meer merken, modellen en maten verkrijgbaar zijn. Van ruime bakwagen met laadklep tot en met de snelle en multifunctionele Mercedes Vito. Links in beeld selecteert u simpelweg de eisen die u aan een bus stelt om uw zoekopdracht te filteren. Daarna verbaast u zich ongetwijfeld over de kwaliteit, het aanbod en de prijzen en ervaart u binnen de kortste keren het genot van uw eigen bus. 

 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda