Nieuws

Herstel vorstschade A7; Afsluitdijk dicht

Rijkswaterstaat repareert van vrijdag 5 februari 21.00 uur tot zaterdag 6 februari 9.00 uur asfaltschade op de A7. Het verkeer wordt omgeleid via de A6 en de Houtribdijk. Houd rekening met een fors langere reistijd. De Afsluitdijk blijft toegankelijk voor hulpverleningsdiensten en openbaar vervoer.

Spoedwerkzaamheden
Rijkswaterstaat voert van vrijdag 5 februari op zaterdag 6 februari spoedwerkzaamheden uit aan het asfalt op de Afsluitdijk (A7). Door vorstschade moeten sommige delen van het asfalt in beide richtingen vervangen worden. De afsluiting wordt meteen gebruikt om andere werkzaamheden aan de weg uit te voeren.

Omleidingsroutes

De extra reistijd bedraagt tussen de 10 en 90 minuten, afhankelijk van vertrekpunt en bestemming.

Verkeer naar Friesland

Verkeer uit het (zuid)westen van Nederland richting Friesland kan omrijden via de A9/A1 en de A6.
Verkeer uit de kop van Noord-Holland richting Friesland kan gebruik maken van de N307 Houtribdijk (Enkhuizen – Lelystad).

Verkeer naar Noord-Holland en het (zuid)westen van Nederland

Verkeer uit Friesland richting het (zuid)westen van Nederland kan omrijden via de A6/A1 en A9.
Verkeer uit Friesland richting de kop van Noord-Holland kan omrijden via de A6 en de N307 Houtribdijk (Lelystad – Enkhuizen).

Actuele informatie

Ga voor actuele informatie naar deafsluitdijk.nl en vananaarbeter.nl. Of neem contact op met Loket Afsluitdijk: loket@deafsluitdijk.nl of 0800 – 6040.

|Doorsturen

BuienradarAgenda