Nieuws

Harlinger Volkstoneel in Entrepotgebouw

Het Harlinger Volkstoneel speelt vrijdag 17 en zaterdag 18 februari drie keer het toneelstuk ‘Altied Pries’ in het Entrepotgebouw.

‘Altied Pries’ speult zich af in een kroeg in één van de wieken in Harlingen. Appie, de trotse kroegbaas is chronisch vrijgezel en woont samen met sien ouders boven de kroeg.

Moeder Tonnie het grote sorgen om hur man Kees, een bitsje dementerend, die de gekste dingen uuthaalt. Appie helpt hur suveul hij kan, sien sussen daarenteugen kieke maar weinig naar pa en moeke om.

In de kroeg komme veul vaste gasten over de vloer die oek ut nodige metmake. En waarom komt d’r opeens een verslaggever met fotograaf de kroeg binnen? Is er een pries wonnen? Jum binne uutnodigd om binnen te komen in ‘de Burrel’ en maak ut allemaal met!

De matinee op zaterdag begint om 14.00uur (zaal open 13.30); de avondvoorstellingen op vrijdag en zaterdag om 20.00 (zaal open 19.30 uur).

Kaarten à € 12 (inclusief koffie en wat lekkers) zijn te koop bij Jumbo, Poiesz en Zensa Moda (graag contant betalen) en bij Ada Huizenga via telefoonnummer 0517-416165.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda