Nieuws

Harlinger Kunstmarkt aan het Water

Een nieuw initiatief – deelnemers zijn welkom: op de zaterdag van de Visserijdagen (3 september) is er een Kunstmarkt op de Rommelhaven/Noordijs (en indien nodig de Kleine Voorstraat) in de gezellige sfeer van Montmartre. Het is een openluchtexpositie om kunst te bewonderen en aan te schaffen.

In veel Harlingers schuilt een kunstenaar op het gebied van schilderen, etsen, fotografie, keramiek, glas, plateel schilderen, sieraden, smeedwerk, beeldhouwwerk, enzovoort. Maar meestal blijft dit werk in eigen atelier. De Harlinger Kunstmarkt aan het Water geeft kunstenaars een podium, zodat zij hun eigen werk kunnen laten zien aan een breed publiek.

De markt is bedoeld voor (semi-)beroepskunstenaars woonachtig in Harlingen en omstreken of een historische link hebben met Harlingen. Tijdens deze kunstmarkt kunnen zij hun werk tentoonstellen, demonstreren, verkopen, elkaars werk bewonderen en contacten leggen. Het is dus absoluut geen knutsel- of rommelmarkt.

Er worden marktkramen opgebouwd die je alleen of samen met een andere kunstenaar kunt huren en naar eigen idee kunt inrichten. Geef je op zodat je iedereen kunt laten genieten van jouw artistieke werk. Je kunt je aanmelden via harlingerkunstmarkt@gmail.com, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, mailadres en een korte omschrijving van je werk. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier. Inschrijven kan tot en met 14 augustus. De organisatie van dit evenement is in handen van Veltman&deKoning; zij hopen natuurlijk op een grote deelname.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda