Nieuws

Harlingen krijgt weer reisbureau

Internoord Travel Group opent in januari 2022 drie nieuwe vestigingen, waaronder een reiswinkel in Harlingen, op Voorstraat 25 (waar eerder een reisbureau gevestigd was). Hiermee komt de Internoord Travel Group op vijf filialen in Friesland.

Volgens Internoord CEO Erik van der Waard waren er veel ‘witte vlekken’ ontstaan in het Friese landschap van de reis-retail. Het voormalige reisbureau in de Voorstraat is volgens Van der Waard een pareltje. Plannen voor de groei van Internoord Travel Group waren er vóór de pandemie, en nu deed het prefecte moment zich voor, aldus Van der Waard.

Erik van der Waard en zijn compagnon Dennis Visser krijgen versterking van een nieuwe aandeelhouder; de Friese ondernemer en investeerder Symen Jellema. 

Van der Waard blijft CEO van alle reis-activiteiten en Visser blijft de ICT-afdeling aansturen. “Op de werkvloer zal daarom niet veel veranderen behalve dat we in aantal medewerkers gaan groeien”, aldus van der Waard. “We blijven daarmee een sterk, zeer gezond en onafhankelijk reisbedrijf en zijn na de coronacrisis - die geheel op eigen kracht goed doorstaan is - volledig klaar voor wat komen gaat aankomende jaren. Onze dank gaat daarbij uiteraard uit naar de geweldige inzet van de medewerkers die ons trouw gebleven zijn in de bizarre tijden die achter ons liggen. Op hen zijn we het meest trots.”

De focus ligt nu eerst op het realiseren van een goede bezetting met ervaren medewerkers die bij het Internoord Travel Group passen. Van der Waard: “De eerste nieuwe arbeidscontracten zijn inmiddels getekend. Maar er is plaats voor meer goede collega`s dus wie het vak van Reisspecialist verstaat, klant- en servicegericht kan denken en het een uitdaging vindt om mee te bouwen aan een dynamisch familiebedrijf mag zich vanaf vandaag melden.”

Het streven van de Internoord Travel Group is een gezonde dekking in Noord-Nederland. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda