Nieuws

Haringparty De Spiker

Vrijdag 15 juni vond in de Spiker de jaarlijkse haringparty plaats. Om 15.00 uur kwamen de eerste bewoners al en om 15.30 uur waren het restaurant en de bistro bomvol en werd de haringparty officieel geopend. Daarna deed Freek Buikhuizen een verhaal over zijn wereldreis die hij had gemaakt met het televisie programma ‘De wereld rond met de 80 jarigen’.

Ondertussen werden de bewoners getrakteerd op een haring en de gasten van buitenaf kregen als traktatie een stukje haring op stokbrood of roggebrood aangeboden. Vervolgens was er van alles te koop waaronder een haringslaatje, zure haring, braadharing, zure bom en een broodje haring. De muzikale omlijsting werd deze middag verzorgd door de sound of ex Windkracht 10. Er werden verschillende liedjes ten gehore gebracht waaronder natuurlijk allemaal zeemansliedjes.

Om 17.30 uur werd de middag afgesloten en kon er teruggekeken worden op een succesvolle middag. De organisatie willen dan ook iedereen bedanken die aan deze middag heeft meegewerkt. 

|Doorsturen