Nieuws

Hans Dulfer speelt op food festival Heerlijk Harlingen

Hans Dulfer komt volgende week vrijdag (9 augustus) naar het food festival Heerlijk Harlingen op de Nieuwe Willemskade. Dulfer wordt bijgestaan door zijn met zijn Dulfer Dance Band bestaande uit John Helder (MC), Jerome Hol (gitaar), Eric Barkman (bas) en Joris Feijertag (DJ/beatmaker/drums).

Hij is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten, volgt trends op de voet, maar blijft jazzmuzikant in hart en nieren. Bijna 80 jaar en nog steeds is saxofonist Hans Dulfer (vader van Candy Dulfer) niet van het podium af te slaan. Jarenlang opereert hij vooral als podiumdier en zet hij het maken van platen onder eigen naam op het tweede plan. Als hij daar in de jaren negentig serieus werk van maakt, volgt groot succes in Nederland en een sterstatus in Japan.

DJ Didier (uit Kaapstad) en DJ Larry Cook houden de sfeer er in met heerlijke dance/disco/urban classics, uit de jaren en tot nu. De vijfde editie van het Heerlijk Harlingen op de Nieuwe Willemskade belooft weer een gezellig feest te worden. Zaterdag (10 augustus) spelen onder anderen Anne Feenstra (solo) en 10.000 Volt Blues Band. Zondag (11 augustus) onder anderen Latin DJ Stanley en Johnny Jazz. De entree is gratis. Volgende week meer in de HC.

|Doorsturen

BuienradarAgenda