Nieuws

Grote verrassing voor SHSH

Woensdagavond was er een dinertje ter gelegenheid van het afscheid van Dirk Wesseloo van de Stichting Huisvestingbeheer Scouting Harlingen. Dirk was vele jaren betrokken bij het onder één dak brengen van de Harlinger Scoutinggroepen. Toen men het toetje wilde bestellen stonden er plotseling twee heren aan de tafel die vertelden een verrassing te hebben.

Van links naar rechts Henk van der Heide en Vincent Drost (beiden scouting), rotaryleden Gerard de Boer en Frank Swinkels, en scoutingpenningmeester Hepco van der Zee.

Het waren Gerard de Boer en Frank Swinkels van Rotary Club Harlingen. De verrassing: een cheque van 3000 euro. De stichting SHSH had bij de Rotary Club Harlingen begin dit jaar een verzoek gedaan of zij in aanmerking konden komen voor een bijdrage voor scoutinggebouw ’t Dok. Dit werd toegezegd. De verrassing aan tafel was natuurlijk groot. Nadat er een foto gemaakt was, werden er stoelen aangeschoven en er ontstond een gezellige sfeer. Over beide clubs valt veel te vertellen en dit mondde uit in een uitnodiging voor de Rotary Club Harlingen om eens langs te komen op ’t Dok en eens te zien waar de Stichting Huisvestingbeheer Scouting Harlingen mee bezig is en waar het grote bedrag aan besteed wordt. De Rotary haalde het geld op tijdens het grote Engelse Tuinfeest op Koningsdag. Toen beide heren van de Rotary Club Harlingen vertrokken waren, zijn de bestuursleden van SHSH blij aan het toetje begonnen.

|Doorsturen