Nieuws

Gratis muzikale workshops bij Instrumentenparade

Seewyn Kunsteducatie houdt zaterdag 2 juli een ‘Instrumentenparade’ op haar leslocaties in Harlingen, Franeker en Sint Annaparochie. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen tijdens gratis workshops van een half uur ontdekken of muziekles iets voor hen is.

Er zijn workshops met onder meer piano, gitaar, saxofoon en slagwerk. De docenten van Seewyn vertellen in een workshop meer over hun instrument en spelen er ook op. Bezoekers kunnen in de meeste gevallen ook een instrument zelf uitproberen en vragen stellen over de lessen. Aanmelden voor de workshops is niet nodig. De Instrumentenparade begint in Harlingen (in MFC Het Vierkant) en Sint Annaparochie (in MFC Ons Huis) om 9.30 uur en duurt tot 12.00 uur. In Franeker (locatie aan Sjaardemastraat 1) zijn er workshops tussen 13.30 en 16.00 uur.

Workshops in Harlingen: accordeon, gitaar, keyboard, klarinet/saxofoon, koper, piano, slagwerk. In Sint Annaparochie: gitaar, keyboard, koper, piano, saxofoon, slagwerk, zang. En in Franeker: accordeon, dwarsfluit, gitaar, keyboard, klarinet/saxofoon, koper, piano, slagwerk, zang.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda