Nieuws

Golfkampioenschap Harlingen Masters 2021

Met een deelnamepotentie van meer dan 100 Harlinger golfers is de Harlingen Masters uitgegroeid tot een groot evenement. En dus was het onder de coronabeperkingen lang onzeker of en wanneer dit kampioenschap plaats zou kunnen vinden. De voorkeurdatum eind mei bleek al snel onhaalbaar. Maar nu verdere versoepelingen zijn doorgevoerd staat niets de organisatie op vrijdag 1 oktober 2021 meer in de weg.

Landelijk gezien is de golfsport het afgelopen jaar enorm gegroeid. Het was lang een van de weinige sporten die met relatief weinig beperkingen gedurende de lockdownperiodes door konden gaan. En die groeiende belangstelling was ook terug te zien in Harlingen. Het aantal enthousiaste beoefenaars van de golfsport is ook onder de ouwe seunen fors toegenomen. Eerder deze week werden alle bij de organisatoren bekende golfers die voldoen aan de gestelde criteria aangeschreven en uitgenodigd om zich aan te melden voor dit kampioenschap. Maar liefst 115 (!) personen komen voor op de mailinglijst van de organisatie. 

Voor Harlinger golfers die geen mail ontvangen hebben en wel aan de criteria voldoen, check eerst even of de mail misschien in de spambox terechtgekomen is en vul dan het aanmeldformulier in. Heb je de mail in het geheel niet ontvangen? Stuur dan een verzoek aan 0517golf@gmail.com en je krijgt alsnog een aanmeldformulier toegezonden.

De criteria voor deelname zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. De wedstrijd staat alleen open voor Harlinger golfers die: in Harlingen wonen en/of voor langere tijd in Harlingen werken en/of in Harlingen geboren zijn en er hun gehele jeugd zijn opgegroeid en in het bezit zijn van hun GVB met minimaal handicap 54. Aanmelden kan vanaf nu, het toernooi is op 1 oktober.

|Doorsturen

BuienradarAgenda