Nieuws

Goed doel in Witte Kas

MIDLUM - De Witte Kas sluit dit weekend de deuren, en die gaan een week later open voor een goed doel. De Ladies’ Circle Noord-West Friesland (LC NWF) houdt er op zaterdag 7 juli een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. De opbrengst is voor een Wensambulance van Stichting Ambiance Noord-Nederland.

Stichting Ambiance Noord-Nederland wil ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting helpen een laatste wens in vervulling te laten gaan. De stichting helpt mensen daarbij met begeleidend ambulancevervoer, om een laatste indrukwekkende ervaring aan het leven toe te voegen.

LC NWF is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar, die zich onder het motto ‘vriendschap en service’ inzet voor goede doelen. Met de kinderkleding- en speelgoedbeurs wil de club geld inzamelen voor de Wensambulance van Stichting Ambiance Noord-Nederland.

Iedereen kan bij de serviceclub een standplaats huren voor € 15 en daar kleding en speelgoed verkopen (de opbrengst is voor de verkoper). Verder kunt u speelgoed en kleding doneren. LC NWF verzorgt de verkoop en de opbrengst gaat dan naar de Wensambulance. Ook de opbrengst van een vers kopje koffie of thee en een stukje zelfgemaakt gebak komt ten goede aan de Wensambulance. De organisatie zorgt voor vermaak voor kinderen.

De beurs in de Witte Kas (Skieppedykje 2 te Midlum) begint om 13.00 uur. De entree is gratis en rond 16.00 uur komt de beurs ten einde. Info aanvragen, doneren of een stand bespreken kan via ladiescircle.nwf@gmail.com. Meer info over de Wensambulance van Stichting Ambiance Noord-Nederland op zie www.wensambulancenn.nl.

 

|Doorsturen