Nieuws

Geste aan bewoners appartementen

HARLINGEN - Bewoners van de appartementen Dukdalf, Welgelegen en Werfpad aan de Spoorstraat hebben het bij de huidige bouwactiviteiten zwaar te verduren. Ook wat betreft de herinrichting van de Spoorstraat. De aannemer die de werkzaamheden uitvoert, stelt alles in het werk om de overlast zo klein mogelijk te houden. Toch kan niet vermeden worden dat ramen van de omwonenden en ook hun auto’s onder het zand komen te zitten.

Dat deed de aannemer besluiten om de bewoners ter wille te zijn. Men zocht contact met eigenaar Wieger Hoppinga, die de grootste wasstraat van Harlingen drijft bij het Texaco-station aan de Grensweg. Ook hij reageerde positief zodat nu alle bewoners van genoemde appartementen in de gelegenheid worden gesteld eenmaal hun automobiel gratis in de wasstraat achter Texaco te reinigen. Zij kunnen er donderdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht. Het enige dat Wieger vraagt is om een papiertje op de voorruit te plaatsen met ‘Bewoner Dukdalf, Welgelegen, Werfpad.’  Een medewerker zal aan hen een bewijs overhandigen voor de gratis wasbeurt. Natuurlijk hoopt Wieger, daar is hij ondernemer voor, dat de klanten nadien weer eens zullen terugkomen.

|Doorsturen

Herman Mellema

2021-03-30 16:49:07

Mooi gebaar maar hoe zit het met de bewoners van de nieuwe buren. Mensen die net in hun nieuwe woning zitten krijgen dus iets maar andere worden vergeten.  Heb zelf geen auto maar de buren wel.

BuienradarAgenda